Fashion Show

Helhärlig dag! Inte alltid man får vara modell och gå catwalk. PECI, skolan jag går på, har alltid massor med event och denna gången var det modevisning som gällde. Från olika klädbutiker fick vi "outfits" som vi skulle visa upp. Hög musik spelades i högtalare, publiken var förväntansfull och många hektiska ombyten blev det. Vår modevisning var inte som alla andra vanliga. Modellerna var i alla olika storlekar, både längd- och bredhetsmässigt. Några trillade av scenen när de skulle posa i slutet av scenen och vissa blev väldigt nervösa och glömde helt bort till vilka hörn de skulle gå. Summasummarum var det en helrolig/kväll!
Om ni klickar här får ni en liten sammanfattning av kvällen: Fashion Show <--- Klicka här!
Jag i en av mina outfits

Involverad i allt möjligt!

Har precis gått med i Track and Fields laget, och min förhoppning är att jag ska kunna börja tävla i 800 m, 1500 m och längdhopp. Första träningen var förra veckan och jag var INTE i form. Jag föreställer mig att jag ska kunna vara jättebra efter 2 år utan någon träning överhuvudtaget haha. Vi får se hur det går, ger inte upp än! Det drar det ihop sig för skolmusikalen och massor av min tid tas till att öva med gruppen efter skolan. Modeshow visas på tisdag och jag har fått fyra "outfits" jag ska visa upp. Jag tänkte även vara med i skolans tennisteam men tror inte det blir av. Dels eftersom jag inte kan vara närvarande under tävlingen vi tränar till (är i New York) och dels för att jag har fullt schema i vilket fall som. När jag inte sysslar med sporter, musikal eller andra skolevent är det kompisar som gäller. Helgerna festas till med kompisar och det känns verkligen som att jag är "en i gänget" nu. Nästan en riktig kanadensare hahah
Klicka här ---> http://www.youtube.com/watch?v=zWDXE9Pbjic I AM CANADIAN!!
Min "nya" grupp av vänner nu när de andra i grade 13 inte går kvar på PECI. Umgås fortfarande ofta med dem, "gamlingarna" som bara var tillbaka för ett halvår, på fritiden.

Sjävförsvar

Jag vill kunna försvara mig själv; vill inte vara en oskyldig liten flicka som bara står och tittar när andra har slagsmål. Vad gör jag om jag blir den som de är ute efter? Ingenting!!?? Nej så vill jag inte ha det. Inte för att jag vill tänka att så skulle vara fallet men om... Just nu har jag fullt upp med massor av saker men i ett senare skede när jag har tid över ska jag se till att lära mig självförsvar.
Det är annorlunda här, killarna är aggressivare. Om något inte är som det ska eller bara för skoj skull börjar de slåss. Ni kan vara lugna jag tänker inte blanda mig i sådant men det är konstigt det där. I Sverige måste jag säga att det fortfarande är ganska lugnt. De flesta killar kan behärska sig och ta ut sin ilska på annat sätt haha

RSS 2.0