Dålig på att uppdatera

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera. Idag fick jag ett paket på posten från familjen. Taaaack så glad jag blir varje gång någon skickar en liten hälsning på posten. Då vet jag att folk fortfarande kommer ihåg mig haha. Julen firades här, första gången utanför Sverige och utan familjen. Jag trodde det skulle bli tuffare än vad det var. På julafton skypade jag med familjen så jag var delaktig på ett hörn och fick t.o.m. se när tomten kom. Här firade vi med kalkonmiddag den 25e och all presenter öppnades på morgonen. Konstigt enligt mig, och mina julklappar var de enda med rim på som jag hade gjort. Jag känner verkligen att jag blivit en del av familjen och jag tror de tycker om mitt sällskap.
Imorgon är det Nyårsafton som ska firas med kompisar, taggad!! Och sist men absolut inte minst min älskade kompis fyller 18 på tolvslaget (1 januari). GRATTIS FIE!!!!!
Söta födelsedagsgrisen som blir myndig
p.s: Här är linken till mitt uppträdande med hopprep i talangshowen. Men var riktigt nervös så missade mycket mer än vanligt tyvärr. Klicka här! <-----Klicka där

Jullov

Jullovet har börjat och det känns som om det kommer "swischa" förbi alldeles för fort. I fredags var det talangjakt och jag visade upp hopprep. När jag berättade vad jag skulle göra till folk som frågade fnissades det och folk undrade om jag aldrig sett hopprep innan. Haha jag tänkte det är nog ni som inte sett det. I vilket fall som ställde jag upp och visade upp lite trick till musik. Jag var riktigt nervös måste jag erkänna och gjorde fler misstag än vad jag brukar göra men de flesta var riktigt imponerade efteråt i alla fall. "That was fucked" "Intense" "You were crazy" "You've got som talent girl" "That was nuts" "I've never seen anything like that" "When you stareted to jump on your butt, Dan fall of his chair" "You were awesome, I love you" Det var några av kommentarerna jag fick. Och jublet efteråt var galet, så roligt ändå. Min kompis filmade så jag ska lägga upp videon så fort hon skickar den till mig.
Efter talangshowen följde Niki med mig hem och vi bakade sex äppelpajer som såldes på lördagsmorgonen. Jag åker till New York med 20 andra så vi försöker tjäna ihop lite pengar för att göra det billigare för oss. Efter det stack jag hem till Brittany där de hade en "girls' night".  Första dagen på lovet var det att stiga upp tidigt och sälja paj. Totalt sålde vi 100 pajer på fyra olika ställen.
Mycket snö har kommit nu så häromdagen var första dagen jag lekte i snön tillsammans med Niki och Katrina. Vi gjorde snöänglar, hade snöbollskrig, mulade varandra på skoj och gick en mysig kvällspromenad. Idag var jag och gjorde lite shopping för julen. Jag har en känsla av att mitt jullov kommer vara ganska fullbokat...
Jag & Niki fjantar oss efter pajbakning

Julstress

Nu känns det att julen står på glänt och stressen börjar sakta men säkert smyga sig på. Är väldigt "busy" just nu med allt vad det gäller skolan, sportaktiviteter, Rotary event, kompisar och andra roligheter. Till imorgon ska jag memorera en pjäs som vi ska spela upp. Jag är en liten flicka som har skrivsvårigheter. Drama är verkligen roligt! På fredag är det talangshow och jag ska visa upp en liten hopprepsserie jag satt ihop till musik. Ska bli roligt att visa att man kan göra så mycket mer med hopprep än vad folk tror. "You have to see it to believe it!" Vi har dekorerat julgranen här hemma nu och igår var jag i Upper Canada Village där de hade en ljusshow med över 1/4 miljon ljus. Det var väldigt vackert måste jag säga.
Idag var det Rotary möte som jag har varje tisdag. Jag deltar varje tisdag och nyligen startade de med att jag kommer upp och berättar i ca. 2 minuter om vad jag har gjort under den gångna veckan så de kan följa vad jag gör här. Jag fick allihopa att skratta ett flertal gånger vilket var kul. B.la. när jag berättade att det var kallt ute och vi åkte häst och vagn. Jag satt längst fram och plötsligt känner jag en lukt av att hästarna försökt att värma mig med deras varma luft... (Lät bättre när jag skojade om det på engelska). Blev väldigt glad efteråt när en man vid mitt bord frågar varför jag inte jobbar på TV och en annan dam säger att bara det talet gjorde det värt att komma till mötet. När jag kommer hem möts jag av ett glatt mail från min counsellor: "Sofia, you have a real talent in talking to a group of people.  You did a excellent job to-day. Frank." Så glad jag blev! (Var tvungen att dela med mig av min lilla glädjestund.) Jag säger bara: Tack Campeon!


I CN Tower på glasgolvet


CN Tower

Riktigt trött efter en härlig helg tillsammans med utbytesstudenterna i distriktet. Var i Toronto första dagen och Oshawa andra dagen. Besökte CN Tower som är det näst högsta fristående byggnaden i hela världen. Var länge den högsta tills Dubai började skjuta på höjden som galna. Vi är verkligen ett riktigt härligt gäng. Var clowner på en julfest för de barn som är handikappade. Med Rotary får vi verkligen göra många saker som hjälper andra. Jag är glad att jag lär känna så många människor från olika delar i världen. Om jag någon gång vill besöka platserna vet jag att jag har någonstans att bo.
Toronto

RSS 2.0